Pochybnost o rozumnosti
Pane architekte
Nepopírám,že jste ve svém oboru kapacita. Nicméně si dovolím výhrady.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej
Prezentace VRT -tak jak je na netu uvedeno - se orientuje pouze na sverní část republiky, kde je ---brouci a brabenci, mnoho asi ekologický trablů, a je potřeba je řešit.
Ale ---Nikde a nikdy jsem se nepotkal s tím, jak je řešena Praha -východ, dosahy VRT na zvířátka, a už vůbec ne na lidi. A to po celé trase VRT . Takže když prezentace, tak bych si přál po celé trase. a pokud možno objektivní
Je to veliký zásah? A co na to EIA?
A neříká se tady, vlastně nikde, kterých katastrů obcí se to týká. Mapu nelze zvetšit, jako občan mám jen pochybné a zcestné informace.
Středočeský kraj, okres Pha východ jakoby nebyl součástí této akce . Touto prezentací pomíjíte asi mlion lidí. Jsem zatím jen jeden , postíženej dokumentací z r. 1988 ze které vycházíte. Je to zcestný řešení.
A tenhle váš příspěvek je jen pro severní Čechy. Tamtudy někudy to stejně povede. Bohužel se s tím nedá moc dělat.
Kde, kdy kudy a jak se dotkne malejch vesnic na severním okraji Prahy? To architekti neřešej, že?
Tyto- základní potřeby vědomosti občanů -- nejsou potřebné že? Jen rejpu.To je řeč politiků
V okolí Prahy kudy má vést VRT taky žijou lidi, brouci a brabenci To Vás nenapadlo? Zveřejněné mapy na netu nejsou zřetelné a detailní už vůbec nejsou ( anebo jsem je nenašel), ale mám mapku z r. 1988, kterou de-facto kopírujete tehdejší návrh železničního a silničního spojení) Byly dva návrhy.
Od letiště a minimum zasažených obcí a všechno nad zemí. A trasa mimo obydlené blasti Jde to, Jenže doprava k letišti z Prahy vyžaduje další investice od Města. Stát dává ruce jinam, Praha na to nemá, Ale VÁŠ PROJEKT SE NEZABÝVÁ LIDMA v okolí Prahy
Jestli se nemýlím,tak ochrané pásmo VRT je až 1500 m (smím si postavit RD, když dosáhnu na výjimku). Proč by totéž, stejná pravidla neměla platit i z opačné strany? Mám tady RD a nechci VRT?
Ta milá VRT dodržuj 1500 m ochrannýho pásma a je to pak skoro nepostavitelná věc v celém regionu. Brouky a brabence jste schopni i při výstavbě nějak ochránit. Za cenu, že zlikvidujete lidem normální prostředí k žití
Končím (zatím nevím jak ) chránit obyvatele obce a nechci se stát jen tranzitním prostorem pro načerpání poloproduktů, které se mi vrátí za víc a dráž.
Jak se mi do obce vrátí povolení na našem katastru k výstavbě VRT za strany státu? otázka není na Vás
Stát tady nebydlí a tím pádem nechci, aby o mně rozhodoval
Nejsem zastupitel, jen mě to zajímá.
Jak to dopadne?
Jako občan nemám jakékoli odvolání.
Jste renomovaný achitekt , protože jste kapacita v oboru----ale konec konců malujete to, co klient chce-----
Nakladl jsem Vám i sobě moc podivnejch otázek. Prosím o prominutí a o odpověď
Karel