Diskuze k článku
NÁZOR: „Vnější pražský okruh se stane alfou a omegou tranzitní přepravy na území ČR“
Faktická
nebudu komentovat již tolikrát vyvracené nesmysly, kterými nás účelově p.Hejl krmí. Jenom mi připadá úsměvné, jak maminka, která veze dítě do Suchdola do školky působí dopravní kolaps, přičemž jede-li o dva dny na chatu na Sázavu mezi kamiony na D1 je všechno v pohodě.
Další je neschopnost vnímání dopravy jako celku t.j. kombinovaného vlivu Blanky a severní části vnějšího okruhu. To je cílový stav a ten by měl být porovnáván, tedy stav který an jihu Prahy nastane po dokončení R511-514. I když u R511 se probudili noví "hejlové" v Běchovicích.
Re: Faktická
Mila pani plne s vami souhlasim,s.Hejl je pravde podobne dobry manipulator ze mu to vsechno suchdolaci basti.Jemu vadi vse co patri k rozvoji,ale aby se stral o blaho obcanu to ho evidentne nezajima.Ulice jsou jak tankodrom,levnejsi nakupy potravin ho take nezajimaji ze ma clovek zaplatit2.50 kc za rohlik kdyz jinde stoji 1.50 kc a veskere zbozi je predrazene kazdy nema moznost zajet autem nakoupit kde je to levnejsi,hlavne duchodci. S tim vysokym napetim me take pobavil to se tady delalo kdyz jsem byl mali kluk ted mi je 68 let to s nim s prominutim psal jeho tata po plote a on pise takove bludy pritom neni suchdolak je to naplavenina,ze by byl suchdol zadluzeny to je taky holej nesmysl a keci soudruha Hejla at tahne tam odkut prisel a nemanipuluje s lidma!!!!!
Re: Faktická
Mila pani plne s vami souhlasim,s.Hejl je pravde podobne dobry manipulator ze mu to vsechno suchdolaci basti.Jemu vadi vse co patri k rozvoji,ale aby se stral o blaho obcanu to ho evidentne nezajima.Ulice jsou jak tankodrom,levnejsi nakupy potravin ho take nezajimaji ze ma clovek zaplatit2.50 kc za rohlik kdyz jinde stji 1.50 kc a veskere zbozi je predrazene kazdy nema moznost zajet autem nakoupit kde je to levnejsi,hlavne duchodci. S tim vysokym napetim me take pobavil to se tady delalo kdyz jsem byl mali kluk ted mi je 68 let a on pise takove bludy pritom neni suchdolak je to naplavenina.
jsi to ty, bývalý kolego?
Jsi to opravdvdy ty , soudruhu Petře Hejle, který jsi mi po stranické schůzi 20.11.89 šeptal do ucha "to jsi řekl dobře, kdybys to neřekl ty, řekl bych to já" ? A šeptal jsi tak potichu, aby nikdo neslyšel? A pak jsi se přihlásil do ODS kde tě nikdo neznal, a nevědě, co jsi zač? Jestli jsi to opravdu ty, tak jsi byl parchant, jseš parchant a vždycky budeš parchant a líbezně ser tvářící podrazák..